PROVES D'ACREDITACIÓ

Properes convocatòries de Proves d'Acreditació de Coneixements de Llengües Estrangeres (PACLE)

SETEMBRE 2021

Idiomes i nivells:

 • Anglés B1-B2-C1
 • Francés B2
 • Alemany B2

                   * Les proves d' anglès estàn validades per ACLES.

Dates de les proves:

 • 13 de setembre - anglés C1, alemany B2
 • 15 de setembre - anglés B1, francés B2
 • 17 de setembre - anglés B2

INSCRIPCIONS DEL 16 D'AGOST AL 3 DE SETEMBRE

Descarrega't el Full d'Inscripció ACÍ i una vegada emplenat pots:

 1. Presentar-lo en la secretaria del Centre d'Idiomes (horari de 10-14h)
 2. Enviar-lo per email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

DRETS D'INSCRIPCIÓ

 • Públic en general: 120€
 • Estudiants/PDI/PAS/PIF UV: 60€
 • Estudiants CdI intensius 2021: 60€
 • Alumni: 10% descompte

Prova d' Acreditació d'anglès nivell B1

Prova d' Acreditació d'anglès nivell B2

Prova d' Acreditació d'anglès nivell C1

Prova d' Acreditació de francès nivell B2


PROVES D'ACREDITACIÓ DE CONEIXEMENT DE LLENGÜES ESTRANGERES 

El Centre d' Idiomes de la Universitat de València certifica a través de les seves Proves d'Acreditació de Coneixement de Llengües Estrangeres (PACLE) el grau de competència lingüística en francès i anglès. Aquelles persones que ho desitgen, tant membres de la comunitat universitària de la UV com el públic en general, podran examinar-se dels nivells B1, B2 i C1 del Marc Comú Europeu de Referència (MCER) en función de la lengua de la que desee examinarse.

Aquests certificats tenen validesa amb caràcter general dins de la Universitat de València segons l'acord aprovat en el Consell de Govern de 28 de març de 2013. Aquells alumnes que superin els objectius mínims de la prova i obtinguin el certificat corresponent podran acreditar la seva competència lingüística de cara a les titulacions de Grau, Postgrau, Màster o programes de mobilitat; mentre que el personal de la universitat podrà acreditar els seus coneixements d'idiomes per a promocions internes o oposicions dins de la universitat.

A més, els certificats obtinguts després de superar les proves d'acreditació d'anglès per als nivells B1, B2 i C1, complint amb els requisits del model d'acreditació d' ACLES (Asociación de Centros de Lenguas en la Enseñanza Superior), són acceptats per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport segons el Decret 61/2013 de 17 maig com a acreditatius de la capacitació lingüística i comunicativa en llengües estrangeres.

Pel que fa al francès, el certificat obtés després de superar les proves d'acredtació del nivell B2, també és acceptat per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport segons el Decret 61/2013 de 17 maig i d'acord amb la Resolució del 17 de març de 2014, com a acreditatiu de la capacitació lingüística i comunicativa en llengües estrangeres.

Així mateix, aquests certificats són reconeguts oficialment per les universitats espanyoles segons l'acord aconseguit el 8 de setembre de 2011 per la Conferencia de Rectores de Universidades Españolas (CRUE).

CURSOS PAS-PDI-PIF

CURSOS ALS CAMPUS

Avisos