OFERTA DE SERVEIS

Els serveis que el Centre d’Idiomes de la Universitat de València posa a la disposició del públic s'articulen entorn de la formació en idiomes, la traducció i correcció de textos i l'avaluació de les competències lingüística, que s’han de sol·licitar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Traduccions i correcció de textos
El servei de traducció i correcció de textos s'ofereix a docents, investigadors, particulars i clients corporatius.

Formació d'idiomes al Centre d’Idiomes
S'ofereixen dos tipus de cursos: cursos generals i cursos intensius.

Cursos a tots els Campus 
S'ofereixen cursos d’anglés i valencià, subvencionats pel Servei de Llengües i Política Llingüística, per als estudiants de la Universitat de València a tots els seus Campus (Blasco Ibáñez, Burjassot, Tarongers i Ontinyent) així com a UVGandia.

Cursos per a PAS-PDI-PIF al lloc de treball 
S'ofereixen cursos d’anglés i valencià, subvencionats pel Servei de Llengües i Política Lingüística, per a tot el personal PAS-PDI-PIF de la Universitat de València als Campus de Blasco Ibáñez, Burjassot i Tarongers.

Cursos in situ, o cursos in-company 
S'ofereix formació de qualitat en idiomes estrangers als seus membres i empleats, en les pròpies instal·lacions del client corporatiu. Es poden implementar idiomes a demanda del col·lectiu interessat.

Classes particulars One-to-One
El contingut i el nivell d'aquestes classes s'adapta totalment a la persona que les sol·licita.

Lloguer d'espais
El centre disposa de 20 aules amb parets mòbils per generar espais de major capacitat. Disposa també d’una sala d'actes (amb capacitat per a 100 persones - 25 persones per restriccions COVID-19) i d’espais multiusos (per a tallers, exposicions, etc.).

CURSOS PAS-PDI-PIF

CURSOS ALS CAMPUS

Avisos