DESCOMPTES i BONIFICACIONS ALS CURSOS D'IDIOMES

IMPORTANTS DESCOMPTES I BONIFICACIONS AL CENTRE D'IDIOMES DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

El Servei de Llengües i Política Lingüística i el de Relacions Internacionals financen els cursos d'idiomes a estudiants, PAS, PDI i PIF de la UV

Les portes del Centre d'Idiomes UV, al carrer Serpis 25, estan obertes a tots els públics, a partir dels 6 anys. Qualsevol que estiga interessat a aprendre anglés, francés, alemany, italià, valencià o espanyol com a llengua estrangera, pot matricular-se en algun dels cursos que s'ofereixen en les diferents modalitats (anual, quadrimestral, trimestral o intensius). Però si sou membres de la comunitat universitària en general o de la Universitat de València en particular podreu optar a importants descomptes i bonificacions.

Plurilingüisme i internacionalització

El compromís de la UV amb el plurilingüisme i la internacionalització, com dos elements essencials del procés formatiu, es materialitza al Centre d'Idiomes de la Universitat de València a través dels ajuts que ofereixen a estudiants i treballadors tant el Servei de Llengües i Política Lingüística (SLPL) com el Servei de Relacions Internacionals (RRII).

Ajuts SLPL

El SLPL subvenciona el 25 % del preu de tots els cursos a les i els estudiants de la Universitat de València. Aquest descompte s'aplica directament a la formalització de la matrícula, és a dir, si ets estudiant de la UV, al preu del curs que apareix publicat al següent enllaç de la web https://generals.centreidiomes.es/ se li ha de restar un 25 %. L'SLPL també bonifica fins al 100 % del preu d'alguns cursos a les treballadores i treballadors de la Universitat. Si en el moment de formalitzar la matrícula al Centre d'Idiomes s'acredita formar part del Personal d'Administració i Serveis (PAS), Personal Docent i Investigador (PDI) i Personal Investigador en Formació (PIF) de la UV es podrà recuperar l'import total del preu del curs presentant la corresponent sol·licitud, a partir de gener de 2022, a través de la pàgina web del Servei https://www.uv.es/llengues/ajudesllengues Per poder gaudir del retorn del 100 % de l'import del curs, cal assistir com a mínim al 80 % de les classes. En qualsevol cas, la quantia subvencionada per cada treballador o treballadora de la UV no pot superar els 650 € entre cursos i proves.

Perquè tant estudiants com treballadors de la UV compten també amb descomptes substancials en les Proves d'Acreditació del Coneixement de Llengües Estrangeres (PACLE) que organitza el Centre d'Idiomes al juny i al setembre, i que permeten obtindre la certificació dels nivells B1, B2 i C1 d'anglés així com el B2 de francés i el B2 d'alemany. La matrícula de l'examen de la PACLE costa 120 € per al públic en general. Les i els estudiants de la UV, tanmateix, tenen un descompte del 50 %, és a dir, només paguen 60 € per realitzar l'examen de la PACLE. Per part seua, el personal laboral de la Universitat de València pot recuperar fins al 100 % d'aquest import.  S'han de presentar les sol·licituds per a aquest ajut telemàticament entre el 10 de gener de 2022 i el 31 d'octubre de 2022 a www.uv.es/llengues/ajudesllengues, una vegada s'haja rebut la comunicació oficial que la prova d'acreditació PACLE ha estat superada. De fet, en el cas que la comunicació del resultat es produïsca fora de termini, es podrà sol·licitar l'ajut en la següent convocatòria.

En tot cas, per conéixer en detall l'ampli ventall d'ajuts que ofereix l'SLPL, és convenient consultar la resolució del 21 de juliol passat de la Vicerectora d'Estudis i Política Lingüística de la UV: https://www.uv.es/llengues/ofertaformativa/21-22

Cursos d'espanyol per a Erasmus i altres descomptes

Un dels descomptes estrella que ofereix el Centre d'Idiomes de la Universitat de València està directament relacionat amb l'ensenyament d'espanyol com a llengua estrangera. El Servei de Relacions Internacionals finança els cursos quadrimestrals d'espanyol a tots els estudiants del Programa Erasmus i de Mobilitat Internacional matriculats a la UV. Aquest finançament implica que els estudiants Erasmus només han de pagar 65 € per un curs de 60 hores d'espanyol el preu del qual ronda els 350 €.

Convé destacar també que les i els estudiants de la Universitat Politècnica de València (UPV) compten amb un descompte del 10 % en tots els cursos del Centre d'Idiomes. Així mateix, als antics alumnes que formen part de l'associació AlumniUV se'ls aplica el mateix descompte (un 10 %), com també a treballadors del Parc Científic de la UV i als seus familiars en primer grau. A més, hi ha convenis de col·laboració subscrits pel Centre d'Idiomes de la Universitat de València amb altres entitats i institucions, com el Conservatori Joaquín Rodrigo o el Club de Rugby CAU, que també estableixen substancials descomptes en els cursos d'idiomes per a tots els seus socis i treballadors.

Parla_valencià

Spanish for Erasmus

CURSOS PAS-PDI-PIF

CURSOS ALS CAMPUS

Avisos