EL CENTRE D'IDIOMES, A LA BENVINGUDA 2021

Més de 300 estudiants responen a l'enquesta realitzada pel Centre per conéixer les seues principals demandes en matèria d'ensenyament d'idiomes

La tornada a la presencialitat ha permés aquest any que la Delegació d'Estudiants de la Universitat de València, a través del Servei d'Informació i Dinamització (SEDI), organitzarà els dies 21, 26 i 28 d'octubre les festes de benvinguda del curs 2021-2022 als campus de Burjassot, Tarongers i Blasco Ibáñez, respectivament. Les tres jornades han estat tot un èxit de participació, i han permés a tota la comunitat universitària, i molt especialment als estudiants dels primers cursos de grau, conéixer de prop aquelles iniciatives més interessants que ofereixen els diferents serveis universitaris, així com les propostes de participació de les associacions i dels col·lectius d'estudiants.

Com és lògic, el Centre d'Idiomes de la Universitat de València ha estat molt present en aquestes jornades de benvinguda, i ha promocionat la seua àmplia oferta formativa en cursos d'anglés, francés, alemany, italià, valencià i espanyol com a llengua estrangera (ELE). Les Proves d'Acreditació del Coneixement de Llengües Estrangeres (PACLE) que realitza el Centre d'Idiomes en dues convocatòries, la de juny i la de setembre, van despertar el màxim interés entre la majoria d'estudiants que van visitar la seua caseta informativa. El fet de poder obtenir en un Centre de la Universitat un certificat oficial dels nivells B1, B2 i C1 d'anglès, així com el B2 d'alemany i francés, sorprén molt gratament els qui aspiren a realitzar estudis a l'estranger. Una cosa semblant al que passa amb les diferents modalitats de cursos que ofereix a les seues modernes instal·lacions el Centre d'Idiomes, incloent-hi aquells que es programen també als campus per a estudiants i per a treballadores i treballadors de la Universitat (PAS, PDI i PIF) . Aquesta informació inclou també l'ampli ventall de subvencions i bonificacions que ofereixen tant el Servei de Llengües i Política Lingüística com el Servei de Relacions Internacionals de la UV.

Enquesta

De fet, la clara aposta de la Universitat de València pel plurilingüisme i la internacionalització és la base en què se sustenta l'enquesta elaborada pel Departament de Comunicació del Centre d'Idiomes i adreçada als participants en aquestes festes de benvinguda 2021. L'objectiu no és altre que conéixer els principals interessos pel que fa a l'ensenyament d'idiomes, atendre aquells suggeriments que pogueren plantejar i oferir canals de comunicació perquè reben de primera mà la informació del Centre. Més de 300 estudiants van respondre a aquesta enquesta als tres campus, un 'bon termòmetre' a l'hora de mesurar l'èxit d'aquestes convocatòries i l'interés demostrat per l'oferta formativa del Centre d'Idiomes de la Universitat de València.

Parla_valencià

Spanish for Erasmus

CURSOS PAS-PDI-PIF

CURSOS ALS CAMPUS

Avisos