JORNADA BENVINGUDA ESTUDIANTS XINESOS

EL CENTRE D’IDIOMES ACULL PER PRIMERA VEGADA UNA JORNADA DE BENVINGUDA ALS NOUS ESTUDIANTS XINESOS

Per primera vegada, l'Institut Tongwen i l'Associació d'Alumnes Xinesos de la Comunitat Valenciana donen la benvinguda als nous alumnes xinesos a través d'unes jornades celebrades en el Centre d’Idiomes de la Universitat de València el divendres, 15 d'octubre.

El Centre d’Idiomes de la Universitat de València aprofitarà l'esdeveniment per a anunciar el Programa especial per a sinohablants xinesos. Aquest programa consisteix a millorar les competències lingüístiques dels estudiants xinesos i que quan vagen a accedir a graus, postgraus o màster, no tinguen problemes comunicatius i entenguen les classes íntegrament sense afectar la docència.

En aquestes jornades s'exposaran temes que preocupen els nostres estudiants xinesos a l'hora de prendre la decisió d'estudiar a València. Primerament, s'inauguraran amb un vídeo corporatiu de l'Institut Tongwen sobre la ciutat de València i els seus racons més turístics i es farà un balanç de la situació de la COVID a València i les seues restriccions. Posteriorment, començaran les ponències que giraran entorn de temes que preocupen aquests estudiants xinesos com demanar la targeta d'estudiant de la Universitat, els ensenyaran a fer la matrícula en els seus graus o postgraus i també els informaran sobre com comprar els seus bitllets d'avió i la seua normativa.

Per part seua, l'Institut Tongwen oferirà cursos d'espanyol de diversos nivells als nous estudiants xinesos. A més, també tenen un servei de consulta per a tractar temes de matrícula, allotjament i tot el relacionat amb la seua estada a València.

Els ponents de les primeres jornades de benvinguda a alumnes xinesos de la Universitat de València seran Miguel González Ferrandis, delegat de la rectora per a l'estudiantat, José Lluís Aguado Codés, cap de l'oficina d'Estrangeria de València, Chu Jia Gao, Director de Comunicació del Airchina a Madrid i Yvie Wang, directora de l'Institut Tongwen.

Parla_valencià

Spanish for Erasmus

CURSOS PAS-PDI-PIF

CURSOS ALS CAMPUS

Avisos