400 ESTUDIANTS PACLE SETEMBRE

PROP DE 400 ESTUDIANTS ES PRESENTEN AL SETEMBRE A LES PROVES D'ACREDITACIÓ DEL CENTRE D'IDIOMES DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

Els exàmens de la PACLE (Proves d'Acreditació del Coneixement de Llengües Estrangeres) tindran lloc els dies 13, 15 i 17 de setembre, en l'Aulari VI de la UV i el propi Centre d'Idiomes

Tancat el termini d'inscripció el passat 3 de setembre, en total han sigut 394 els estudiants que s'han inscrit enguany a una nova convocatòria de les Proves d'Acreditació del Coneixement de Llengües Estrangeres (PACLE), que organitza el Centre d'Idiomes de la Universitat de València. L'any passat aquesta mateixa convocatòria va ser l'única que va poder celebrar-se durant tot el curs acadèmic a causa del confinament, la qual cosa explica el major nombre d'inscripcions registrat. Enguany, a pesar que la convocatòria s'ha avançat d'octubre a setembre, les xifres recuperen la normalitat perduda en 2020 i es registra una inscripció similar a l'última convocatòria de les PACLE prèvia a la pandèmia, la d'octubre de 2019.

Set-21

oct-20

oct-19

ANGLÉS B1

54

165

79

ANGLÉS B2

253

371

292

ANGLÉS C1

50

77

84

FRANCÉS B2

23

50

44

ALEMANY B2

14

7

5

 

Les proves es desenvoluparan els dies 13, 15 i 17 de setembre, entre l'Aulari VI de la Universitat i les instal·lacions pròpies del Centre d'Idiomes. Tots els inscrits rebran un correu electrònic amb la informació i les indicacions corresponents. A través de les PACLE, el Centre d'Idiomes de la UV facilita a tot aquell que s'inscriga en aquestes proves la possibilitat d'obtindre els certificats oficials B1, B2 i C1 d'anglés, així com el B2 de francés i el B2 d'alemany. Es tracta de les principals acreditacions en llengües estrangeres necessàries per a obtindre alguns graus, estudis de postgrau, màsters, beques i, per descomptat, per a poder realitzar cursos i estades en l'estranger via el Programa Erasmus o qualsevol altre programa d'intercanvi.

 

Aquests exàmens estan avalats per l'Associació de Centres de Llengües Estrangeres en l'Ensenyament Superior (ACLES), mitjançant el segell CertAcles, i reconeguts per la CRUE (Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles), per la mateixa Generalitat Valenciana i pels governs autonòmics d'Aragó, Canàries, Castella-Lleó, Catalunya, Galícia, Madrid, Múrcia, i també pel Ministeri de Defensa del Govern d'Espanya.

 

Al web del Centre d'Idiomes de la Universitat de València www.centreidiomes.es estan disponibles les “Guies del Candidat” per a cadascun dels nivells de la PACLE, així com models específics d'exàmens i proves d'àudio.

Parla_valencià

Spanish for Erasmus

CURSOS PAS-PDI-PIF

CURSOS ALS CAMPUS

Avisos