'MARIA', ASSISTENT VIRTUAL INTEL·LIGENT CREAT PER 1millionbot, S'INCORPORA AL CENTRE D'IDIOMES DE LA UV

La pàgina web del Centre d'Idiomes de la Universitat de València www.centreidiomes.es compta ja amb un nou assistent virtual intel·ligent que ha desenvolupat la start-up valenciana 1millionbot.

 

El seu nom és ‘Maria’ i s'incorpora al Centre d'Idiomes per resoldre els principals dubtes que li plantegen els usuaris per internet. ‘Maria’ ofereix informació útil i actualitzada en espanyol, valencià i anglès, sobre l'àmplia oferta de cursos disponible al Centre d'Idiomes de la Universitat de València.  

 

‘Maria’ és capaç de resoldre els dubtes relatius als horaris dels cursos, els idiomes oferits i els nivells impartits, així com les tarifes i descomptes existents i les diferents modalitats de pagament. A més, aquesta ferramenta facilita informació sobre les diferents proves d'acreditació que poden preparar-se al Centre d'Idiomes de la UV així com sobre les dues convocatòries anuals de la PACLE (Prova d'Acreditació de Coneixements de Llengües Estrangeres) que realitza el mateix Centre per als nivells B1, B2 i C1 d'anglés, i per al B2 d'alemany i francés.

Una ferramenta oberta

 

Gràcies a un model d'arquitectura propi, 1millionbot ha desenvolupat aquest chatbot per agilitar el procés de resposta de dubtes repetitius en un espai de temps molt breu. Aquest nou servei permet que la resta de departaments del Centre puga dedicar més temps i esforços a altres tasques d'atenció al client d'una manera més personalitzada.

Maria és una eina oberta. Qualsevol usuari pot traslladar-li les consultes que considere oportunes per buscar informació i resoldre dubtes. De fet, aquest assistent virtual pretén ser un nou punt de connexió entre el Centre d'Idiomes, els seus estudiants i totes aquelles persones interessades a ser-ho.

Una solució intel·ligent

 

1millionbot és una start-up amb seu social a Alacant que ja està present, gràcies als seus chatbots d'intel·ligència artificial, en prop d'una desena d'universitats. La Universitat de Jaén, la Politècnica de Madrid o la Universitat de Múrcia han implementat assistents virtuals desenvolupats per 1millionbot per agilitar i millorar l'atenció i el contacte amb la comunitat universitària en particular i la ciutadania en general.

CURSOS PAS-PDI-PIF

CURSOS ALS CAMPUS

Avisos