Consulta nostre últim butlletí d'informació ACÍ

 

OBERTA LA INSCRIPCIÓ PER A LA PACLE DE JUNY
València, 3 de maig de 2021.- Fins el pròxim 21 de maig, tot aquell qui vulga obtindre l'acreditació oficial dels nivells B1, B2 i C1 d'anglès, així com el B2 de francès, pot inscriure's ja al Centre d'Idiomes de la Universitat de València per a realitzar les Proves d'Acreditació de Coneiximents de Llengües Estrangeres (PACLE) a la convocatòria d...

Llegir més

¡NOU! CURSOS PREPARACIÓ PER A LINGUASKILL
Obrim la matrícula per als cursos de preparació per a l’examen LINGUASKILL de Cambridge Assessment English del que el Centre d’Idiomes de la Universitat de València es centre examinador.

Llegir més

¡NOU! CURSOS PREPARACIÓ PER A LINGUASKILL
Obrim la matrícula per als cursos de preparació per a l’examen LINGUASKILL de Cambridge Assessment English del que el Centre d’Idiomes de la Universitat de València es centre examinador.

Llegir més

MATRICULA ENCARA OBERTA / NOUS CURSOS ONLINE
El CdI comunica que la matrícula per als cursos d'idiomes seguix oberta pel que encara és possible incorporar-se als grups que estan en marxa. D'altra banda també informa que s’obriran nous grups en la modalitat no presencial amb classes per videoconferència. Sol·licita la teua prova de nivell on line a secretaria@centreidiomes.es. Recordem qu...

Llegir més

OFERTA INICIAL DE CURSOS PAS/PDI/PIF EN EL LLOC DE TREBALL
La matrícula per als cursos PAS/PDI d'anglés i valencià al lloc de treball començará el proper dilluns 14 de setembre a la secretaria del Centre d'Idiomes. Els horaris disponibles són els següents: ANGLÉS BLASCO IBÁÑEZ B1 - dilluns i dimecres 14:15-15:45 B2 - dimarts i dijous 14:15-15:45 C1 - dilluns i dimecres 14:15-15:45 TARONGERS ...

Llegir més

ANGLÈS PER A JOVES I XIQUETS
Al Centre d'Idiomes també poden estudiar xiquets a partir de 6 anys. Amb una metodologia dinàmica i divertida els teus fills podran aprendre anglès d'una manera diferent ja que posem especial èmfasi en la capacitat de poder comunicar-se en anglès. Truca al 963067781 per demanar més informació i demanar cita per a realitzar la prova de nivell. P...

Llegir més

CURSOS BONIFICABLES 100% PER FUNDAE
Cursos bonificables 100%: fes un curs gratis d’anglès, francès, alemany, italià, amb el Centre d’Idiomes de la Universitat de València a través del sistema de bonificacions per a empreses Fundae. El Centre d’Idiomes de la Universitat de València és l’entitat organitzadora i formadora amb acreditació oficial en FUNDAE. Ens comprometem amb les em...

Llegir més

OBERTA LA INSCRIPCIÓ PER A LA PACLE DE...
¡NOU! CURSOS PREPARACIÓ PER A LINGUASKILL
¡NOU! CURSOS PREPARACIÓ PER A LINGUASKILL
MATRICULA ENCARA OBERTA / NOUS CURSOS ONLINE
OFERTA INICIAL DE CURSOS PAS/PDI/PIF EN EL LLOC...
ANGLÈS PER A JOVES I XIQUETS
CURSOS BONIFICABLES 100% PER FUNDAE

El Centre d’Idiomes de la Universitat de València signa acord amb Cambridge per a oferir el nou test d'anglès Linguaskill als seus estudiants

L'acord amb la fundació sense ànim de lucre de la Universitat de Cambridge permetrà l'accés a aquesta prova a través del Centre d’Idiomes.

Linguaskill és un test multinivell que ofereix una solució ràpida, precisa i fiable. Els resultats estan disponibles en 48 hores.

La Universitat de València oferirà, a través del seu Centre d’Idiomes, el test d'anglès per ordenador Linguaskill, de Cambridge Assessment English, fundació sense ànim de lucre de la Universitat de Cambridge. Totes dues organitzacions han signat un acord de col·laboració pel qual els alumnes que volen graduar-se, accedir a beques (Erasmus, ICEX, la Caixa...) o cursos de postgrau puguen accedir des de la Universitat mateix a este examen. El centre també ofereix la modalitat “des de casa” per a aquells alumnes que desitgen realitzar la prova des dels seus domicilis.

En l'acte de la signatura van ser presents José Andrés Martínez Luciano, director del Centre d’Idiomes de la Universitat de València, i Alan Cosgrove, responsable de la zona valenciana de Cambridge. “Amb Linguaskill desitgem mostrar als estudiants universitaris que Cambridge English està al seu costat per oferir-los solucions als seus problemes reals; en el cas concret de la Universitat de València, per ajudar-los a obtenir beques o els seus títols de grau. Agraïm al Centre d’Idiomes l’esforç que ha fet per donar a conèixer als seus alumnes un test per ordinador que acredita el nivell d'anglès de manera ràpida i rigorosa”, va dir Alan Cosgrove.

Les necessitats d'acreditació d'idiomes per als estudiants universitaris canvien amb la pròpia evolució de l'ensenyament superior i amb els reptes amb què es trobaran en graduar-se. Per això, oferir un test d'anglès que responga a aquest nou context, i que haja sigut fins i tot capaç d'adaptar-se a aquests temps de pandèmia, era molt important per al nostre Centre d’Idiomes”, va dir José Andrés Martínez Luciano.

Linguaskill és un test d'anglès per ordinador que busca aportar solucions a aquells universitaris que necessiten acreditar el seu nivell d'anglès de manera urgent per a optar a una beca, obtenir el grau universitari o accedir a un postgrau. Es tracta d'un test que ofereix una solució de fàcil accés els seus resultats del qual estan disponibles en un termini de 48 hores. L'examen avalua des d'un nivell inicial A1 fins al C1 o superior i està reconegut per CRUE (Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles) i ACLES (Associació de Centres de Llengües en l'Ensenyament Superior); a més, té un gran impacte internacional ja que és present a més de 50 països.

Un altre avantatge és que és un test adaptatiu suportat per intel·ligència artificial, la qual cosa permet ajustar la dificultat de les preguntes en funció del nivell d'anglès de la persona que el realitza. Cambridge ha desenvolupat també la versió “des de casa” per a oferir als candidats la possibilitat de fer-ho des del seu domicili. A més, el test pot fer-se per mòduls Reading & Listening (combinats), Speaking i Writing, que poden tornar a repetir-se en un termini de tres mesos i per separat per a millorar els resultats.

Avisos

Calendari

Maig 2021
L M X J V S D
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31