Consulta nostre últim butlletí d'informació ACÍ

 

ANGLÈS PER A JOVES I XIQUETS
Al Centre d'Idiomes també poden estudiar xiquets a partir de 6 anys. Amb una metodologia dinàmica i divertida els teus fills podran aprendre anglès d'una manera diferent ja que posem especial èmfasi en la capacitat de poder comunicar-se en anglès. Truca al 963067781 per demanar més informació i demanar cita per a realitzar la prova de nivell. P...

Llegir més

ANGLÈS PER A JOVES I XIQUETS

Comunicat del Centre d'Idiomes UV

Des del Centre d'Idiomes de la Universitat de València volem enviar un missatge d'ànim i suport a tot el nostre alumnat en aquests moments tan durs que estem vivint per les causes que tots coneixeu.

Encara que ens veiem en l'obligació de suspendre les classes presencials fins a nou avís i cancel·lar l'examen que estava previst per a aquesta setmana donades les circumstàncies sobrevingudes, la docència dels cursos d'idiomes continuarà en la modalitat a distància i online.

El professorat ha estat treballant en activitats i recursos perquè les classes continuïn sent igual d'efectives que en la modalitat presencial i no dubtem que així serà. Es posaran en contacte amb vosaltres durant aquesta setmana amb la planificació de les activitats a realitzar i com dur a terme les classes. A més, en el nostre compte de Twitter i Facebook habilitarem diàriament un fòrum de debat en anglès en el que esteu convidats a participar seguint el hashtag #CentreidiomesEng.

Confiem que l'actual situació es solucione el més aviat possible i puguem tornar a les nostres rutines diàries amb total normalitat.

Avisos

Calendari

Març 2020
L M X J V S D
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31