INTENSIUS D'ESTIU 2021
EL CENTRE D'IDIOMES DE LA UV LLANÇA L'OFERTA DE CURSOS D'ESTIU MÉS AMBICIOSA DE TOTA LA SEUA HISTÒRIA València, 1 de juny de 2021.- Anglés, valencià, espanyol com a llengua estrangera, francès, alemany, italià i un projecte pilot d'intercomprensió en llengües romàniques, constitueixen els principals pilars de «l'oferta de cursos intensius d'estiu ...

Llegir més

ÈXIT CONVOCATÒRIA PACLE JUNY
La normalitat torna a les proves d’acreditació de llengües estrangeres de la UV amb una inscripció pareguda a la enregistrada els anys previs a la pandèmia   MÉS DE 600 ESTUDIANTS ES PRESENTARAN AL MES DE JUNY A LES PROVES DEL CENTRE D'IDIOMES DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA   València, 26 de maig de 2021.- Tancat el temini d’inscripció, en tota...

Llegir més

ANGLÈS PER A JOVES I XIQUETS
Al Centre d'Idiomes també poden estudiar xiquets a partir de 6 anys. Amb una metodologia dinàmica i divertida els teus fills podran aprendre anglès d'una manera diferent ja que posem especial èmfasi en la capacitat de poder comunicar-se en anglès. Truca al 963067781 per demanar més informació i demanar cita per a realitzar la prova de nivell. P...

Llegir més

CURSOS BONIFICABLES 100% PER FUNDAE
Cursos bonificables 100%: fes un curs gratis d’anglès, francès, alemany, italià, amb el Centre d’Idiomes de la Universitat de València a través del sistema de bonificacions per a empreses Fundae. El Centre d’Idiomes de la Universitat de València és l’entitat organitzadora i formadora amb acreditació oficial en FUNDAE. Ens comprometem amb les em...

Llegir més

INTENSIUS D'ESTIU 2021
ÈXIT CONVOCATÒRIA PACLE JUNY
ANGLÈS PER A JOVES I XIQUETS
CURSOS BONIFICABLES 100% PER FUNDAE

El Centre d’Idiomes de la Universitat de València signa acord amb Cambridge per a oferir el nou test d'anglès Linguaskill als seus estudiants

L'acord amb la fundació sense ànim de lucre de la Universitat de Cambridge permetrà l'accés a aquesta prova a través del Centre d’Idiomes.

Linguaskill és un test multinivell que ofereix una solució ràpida, precisa i fiable. Els resultats estan disponibles en 48 hores.

El proppassat dia 16 de desembre es va signar l’acord entre Cambridge Assessment English (entitat dependent de la Universitat de Cambridge) i el Centre d’idiomes de la Universitat de València, pel qual aquest darrer es converteix en centre examinador i preparador de LinguaSkill.

Linguaskill és un test multinivell d’anglès, 100% en línia, ràpid i precís, que cobreix tots els nivells de l’MCER i proporciona resultats precisos en 48 hores.

Els certificats de Cambridge  Assessment English tenen un ampli reconeixement internacional i són acceptats, entre altres, per universitats, governs autònoms i empreses, com a acreditació del nivell de coneixement de llengua anglesa.

Llegeix més...

Comunicat del Centre d'Idiomes UV (21/07/2020)

La situació que va generar el coronavirus covid-19 i l'estat d'alarma declarat pel Reial Decret 463/2020, de 14 de març va resultar en l'aprovació de mesures excepcionals en l'àmbit educatiu i de formació en idiomes, com ara el cessament de l'ensenyament presencial i la migració de tots els cursos a formats online i a distància.

Per tot això el Centre d'Idiomes de la Universitat de València es es va vore en l'obligació de suspendre les proves PACLE previstes per a juny de 2020.

En funció sempre de l’evolució de les condicions sanitàries motivades per el COVID-19 i de les instruccions de la Conselleria de Sanitat i la Universitat de València, el Centre d'Idiomes organitzarà la propera convocatòria de proves PACLE en setembre i octubre de 2020. Pots veure les dates ací.

Comunicat PACLE convocatòria de juny (23/04/2020)

La situació que ha generat la pandèmia per coronavirus COVID-19 i l'estat d'alarma declarat pel Reial Decret 463/2020, de 14 de març ha resultat en l'aprovació de mesures excepcionals en l'àmbit educatiu i de formació en idiomes, com ara el cessament de l'ensenyament presencial i la migració de tots els cursos a formats online i a distància.

Estes mesures extraordinàries estan emmarcades en l'acció per part de l'Administració per protegir la salut de tots els ciutadans, controlar la progressió de la pandèmia i reforçar el nostre sistema de salut pública.
Per tot això el Centre d'Idiomes de la Universitat de València es veu en l'obligació de suspendre les proves PACLE previstes per a juny de 2020 atès que a data d'avui, i davant l'imminent període d'inici de matrícula en aquestes proves, no es donen les condicions de seguretat necessàries.

Des del Centre d'Idiomes s'està estudiant l'ajornament de les proves a finals del mes de juliol. Es comunicarà oportunament la data exacta una vegada des de la Universitat de València se'ns done l'aprovació.

Comunicat del Centre d'Idiomes UV (06/04/2020)

Des del Centre d'Idiomes de la Universitat de València volem transmetre novament un missatge d'ànim a tot l'alumnat que esteu seguint amb la vostra formació d'idiomes a distància. El professorat està realitzant una excel·lent tasca perquè les classes puguen continuar de la millor manera possible tot i que les circumstàncies siguen noves per a tothom.

Aprofitem aquesta comunicació per recordar que seguim amb el calendari lectiu establert a principis de curs. El dijous 9 d'abril comença el període no lectiu amb motiu de les vacances de Pasqua així que les classes es reprendran el proper 21 d'abril. No obstant això, i ateses les circumstàncies especials actuals, algun professor podrà adaptar algun dia lectiu amb motius d'organització de les classes. Si és el cas us ho comunicarà personalment.

Us desitgem el millor per a vosaltres i les vostres famílies en aquests moments i volem agrair la confiança que heu dipositat en nosaltres durant tot aquest temps.

Comunicat del Centre d'Idiomes UV (13/03/2020)

Des del Centre d'Idiomes de la Universitat de València volem enviar un missatge d'ànim i suport a tot el nostre alumnat en aquests moments tan durs que estem vivint per les causes que tots coneixeu.

Encara que ens veiem en l'obligació de suspendre les classes presencials fins a nou avís i cancel·lar l'examen que estava previst per a aquesta setmana donades les circumstàncies sobrevingudes, la docència dels cursos d'idiomes continuarà en la modalitat a distància i online.

El professorat ha estat treballant en activitats i recursos perquè les classes continuïn sent igual d'efectives que en la modalitat presencial i no dubtem que així serà. Es posaran en contacte amb vosaltres durant aquesta setmana amb la planificació de les activitats a realitzar i com dur a terme les classes. A més, en el nostre compte de Twitter i Facebook habilitarem diàriament un fòrum de debat en anglès en el que esteu convidats a participar seguint el hashtag #CentreidiomesEng.

Confiem que l'actual situació es solucione el més aviat possible i puguem tornar a les nostres rutines diàries amb total normalitat.

PACLE JUNIO 2020

Propera convocatòria de Proves d'Acreditació de Coneixements de Llengües Estrangeres (PACLE) – JUNIO 2020

Idiomes i nivells:

 • Anglès B1-B2-C1
 • Francès B2

                   * Les proves d' anglès són validades per ACLES.

Dates de les proves:

 • 22 de juny - anglès B1
 • 23 de juny - anglès C1
 • 25 de juny - anglès B2 i francés B2

Període i horari d'inscripció: del 4 al 22 de maig de 2020 de 10:00 a 13:00 hores i de 16:30 a 19:30 hores. (Divendres de 10:00 a 13:00 hores)

Lloc: Secretaria del Centre d'Idiomes

En funció del número de candidats la part oral podría realitzar-se en una data diferent.

Més informació ací.

NOUS DESCOMPTES PROMOCIÓ PER VINTÉ ANIVERSARI

 • Alumnes CdI que cursen una segona i tercera llengua: 10% en la segona i 25% en la tercera llengua.
 • Alumnes CdI que es matriculen en un curs general i un curs intensiu d'estiu: 10% en el curs intensiu.
 • Alumnes CdI que es matriculen als cursos intensius d'estiu: 10% en el segon curs intensiu i 25% en el tercer.
 • Membres d'una mateixa unitat familiar: 10% de descompte per al segon familiar i 25% per al tercer familiar i següents.
 • Estudiants d'altres universitats: 10% de descompte: universitats valencianes publiques i privades.
 • Professors de primària i secundària (en actiu): 10% de descompte.

 

Avisos

Calendari

Juny 2021
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30